FENER DAVASI KARIŞTI
ÜMİT KIVANÇ İSTİFA ETTİ
SÜPER BAŞKAN GELİYOR
ARAÇ SAHİPLERİ BU HABERE SEVİNECEK
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

65 bin kez aradı?

65 bin kez aradı?
Hollanda'da 62 yaşında bir erkek geçen yıl kendisine 65 bin kere telefon eden, SMS ve elektronik postaya boğan kadından davacı oldu.
19.09.2011 / 13:05


Hollandalı erkek, polise, kendisini günde ortalama 178 kez telefonla arayan kadın tarafından kısa mesaj ve e-mail bombardımanına tutulduğunu bildirirken, 42 yaşındaki kadının birini sürekli izleyerek, rahatsızlık verme suçundan mahkemeye çıkacağı belirtildi.

Avukatları, kadının erkekle ilişkisinin bulunduğunu açıklayarak, müvekkillerinin aşırı bir hareketi bulunmadığını savundular.

Davacı ise kadınla ilişkisi olduğunu yalanladı.

Kadının Rotterdam'daki evinde arama yapan polis, çok sayıda cep telefonu ve birkaç bilgisayar ele geçirdi.

Mahkemeye ilk çıkışında kefaletle serbest bırakılan kadın, birkaç saat sonra söz konusu erkeği yeniden arayınca gözaltına alındı.


Etiketler:
Bu haber toplam 253 defa okundu
ŞAFAK PAVEY'E BUNU YAPMAYIN
Kadın milletvekillerine getirilen etek giyme zorunluluğu, bu sefer gerçekten insanlığın kendini sorguladığı bir hal aldı. Bunun nedeni Protez bacağına rağmen etek giymek zorunda kalan Şafak Pavey'in insanın içini acıtan o görüntüsü.. Bu durumun daha ne kadar devam edeceğini herkes merak ediyor. Pavey'in etek giymek zorunda bırakılması bu ülkenin bir utancı aslında..
YAZARLAR
Bodrum Haber| Bodrum Gündem | Yatağan Haber | Milas Haber| Bodrum Spor |Bodrum Haberleri