MARK ZUCKERBERG EVLENDİ
CEMAAT AÇIK AÇIK HEDEF GÖSTERDİ!
BELEDİYE BAŞKANIN OTOMOBİLİNE BOMBA
BİR POLİS ŞEHİT
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

AYNEN GÖNDERDİLER

AYNEN GÖNDERDİLER
AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, şike cezalarında indirim öngören ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından bir kez daha görüşülmek üzere TBMM'ye geri gönderilen yasa için '' Yasayı aynen Köşk'e göndermekten yanayız'' dedi.
09.12.2011 / 10:41


AK Parti olarak kararlarını değiştirecek bir hususun söz konusu olmadığını belirten Canikli, ''Takdir Cumhurbaşkanınındır. Anayasal yetkisini kullanmıştır.Biz AK Parti Grubu olarak, yasayı aynen Köşk'e göndermek taraftarıyız.Bu kanaatimizi, mutabakatı değiştirecek herhangi bir gelişme olmamıştır'' dedi.

Canikli, bu düzenlemenin yapılması gerektiğine inandıklarını, AK Parti Grubu olarak gerekli olduğunu düşündüklerini ve düzenlemeyi de bu amaçla verdiklerini söyledi.Canikli, ''AK Parti olarak, şu an itibariyle, o anda mutabakata vardığımız şartlar ve hususların içeriğinde, özünde herhangi bir değişiklik sözkonusu değil. Bu kanaatimizi, mutabakatı değiştirecek herhangi bir gelişme olmamıştır. AK Parti, MHP ve CHP ile birlikte o mutabakatını devam ettirmektedir. Bununla bağlantılı olarak kanunun bir an önce ve aynen daha önce TBMM'de kabul edildiği gibi görüşülmesi ve kabul edilmesi yönünde kanaatimiz var bu kanaatimizi muhafaza ediyoruz'' dedi.


Bu haber toplam 151 defa okundu
ŞAFAK PAVEY'E BUNU YAPMAYIN
Kadın milletvekillerine getirilen etek giyme zorunluluğu, bu sefer gerçekten insanlığın kendini sorguladığı bir hal aldı. Bunun nedeni Protez bacağına rağmen etek giymek zorunda kalan Şafak Pavey'in insanın içini acıtan o görüntüsü.. Bu durumun daha ne kadar devam edeceğini herkes merak ediyor. Pavey'in etek giymek zorunda bırakılması bu ülkenin bir utancı aslında..
YAZARLAR
Bodrum Haber| Bodrum Gündem | Yatağan Haber | Milas Haber| Bodrum Spor |Bodrum Haberleri