MARK ZUCKERBERG EVLENDİ
CEMAAT AÇIK AÇIK HEDEF GÖSTERDİ!
BELEDİYE BAŞKANIN OTOMOBİLİNE BOMBA
BİR POLİS ŞEHİT
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Murat Boz'dan hayranına tehdit davası

Murat Boz'dan hayranına tehdit davası
Murat Boz, cep telefonuna hakaret ve tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla bir hayranından davacı oldu.
14.02.2012 / 01:48




Şarkıcı Murat Boz, cep telefonuna "hakaret ve tehdit" mesajları gönderdiği iddiasıyla hayranı Serpil Ş. hakkında Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde savcılığa suç duyurusunda bulundu.


Serpil Ş. ifadesinde mesaj gönderdiğini kabul ederek, "SMS'leri Murat'a olan sevgimden gönderdim. Aslında ona hakaret ve tehdit kastım yoktu" dedi.


Hazırlanan iddianameye göre Serpil Ş. mesajlarda Boz'u çok beğendiğini, ona ilgi duyduğunu ve onun büyük bir hayranı olduğunu belirtti. Ancak mesajlarına cevap alamayınca, hakaret ve tehdit içerikli SMS'ler gönderdi.



GA_googleFillSlot("TEXT_REKLAM_ESH");

Şüpheli Serpil Ş.'ye "hakaret ve tehdit" suçlarından 6 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülecek.





Etiketler:
Bu haber toplam 230 defa okundu
ŞAFAK PAVEY'E BUNU YAPMAYIN
Kadın milletvekillerine getirilen etek giyme zorunluluğu, bu sefer gerçekten insanlığın kendini sorguladığı bir hal aldı. Bunun nedeni Protez bacağına rağmen etek giymek zorunda kalan Şafak Pavey'in insanın içini acıtan o görüntüsü.. Bu durumun daha ne kadar devam edeceğini herkes merak ediyor. Pavey'in etek giymek zorunda bırakılması bu ülkenin bir utancı aslında..
YAZARLAR
Bodrum Haber| Bodrum Gündem | Yatağan Haber | Milas Haber| Bodrum Spor |Bodrum Haberleri