KAYNAKCnnturk.comJose Mourinho, Rusya Futbol Birliği Antrenörlük Departmanı’ndan davet aldı.Haberin DevamıHaberin Devamı
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Fenerbahçe’deki performansıyla yoğun eleştirilere hedef olan Jose Mourinho ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.
Rusya Futbol Birliği Antrenörlük Departmanı Başkanı Sergey Ovchinnikov, antrenörlük kursları için Jose Mourinho’yu Rusya’ya davet ettiklerini duyurdu.
Birçok teknik adamla iletişim kurduklarını vurgulayan Ovchinnikov, “Teknik direktörler dünyanın dört bir yanına seyahat ediyor. Bugüne kadar böyle bir şeyi reddettiklerini hiç duymadım. Rusya’ya gelmekten mutluluk duyarlar ancak bugünkü siyasi durumu biliyorsunuz. Her şey yoluna girdiğinde gelmekten mutluluk duyacaklardır. Birçok teknik direktörle sık sık iletişim halindeyiz ancak yüz yüze görüşmeler için dünyadaki durumun farklı olması gerekiyor” dedi.
Jose Mourinho’yu da Rusya’ya davet ettiklerini belirten Ovchinnikov, “Mourinho ile yakın zamanda konuştuk. Rusya’ya gelmeye hazır olduğunu söyledi” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : CNNTURK.COM
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
22 Haziran 2025SPOR
22 Haziran 2025GÜNDEM
22 Haziran 2025SPOR
22 Haziran 2025SPOR
22 Haziran 2025GÜNDEM
22 Haziran 2025GÜNDEM
22 Haziran 2025