HABER MERKEZİ –Yaşar İpek ve Eylem İpek Şafak’ın kardeşi muhabir Işık İpek, aralık ayında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.
Haberin Devamıclass=’medyanet-inline-adv’>
Kardeşinin vefatının ardından 80 gün sonra paylaşım yapan Yaşar İpek, “Sensiz 80 gün!!! Bir değil binim gitti. Dünyam, her şeyim kelimelere sığdıramadığım, Rabbime şükürler olsun senin gibi bir kardeş verdi, milyar kere geri gelsem Allah’tan seni isterim, doyamadım sana ışığım. Rabbim seni cennetiyle müjdelesin, Allah dostlarıyla beraber eylesin er geç buluşacağız özleminle hasretinle yaşamaya çalışacağım. ağladığım için çok kızıyorsun biliyorum, elimde değil abim kavuşana kadar bunu da sen idare edeceksin. Şu an en sevdiğin yerdeyim (Kâbe) biliyorum sen de buradasın seni çok çok çok seviyorum abim canım her şeyim” demişti.
Kardeşinin vefatının ardından 4 ay sonra sahneye çıkan Yaşar İpek gözyaşlarını tutamadı. 2.sayfada yer alan habere göre; Yaşar İpek, Onun saatiyle çıkacağım sahneye. Ölümün bu kadar ensemizin üstünde olduğunu bilmiyorduk.” dedi.
Haberin Devamıclass=’medyanet-inline-adv’>
Öte yandan Yaşar İpek konuşmakta zorlandığı görüldü.
Haber Kaynak : MILLIYET.COM.TR
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
28 Nisan 2025SPOR
28 Nisan 2025GÜNDEM
28 Nisan 2025SPOR
28 Nisan 2025SPOR
28 Nisan 2025GÜNDEM
28 Nisan 2025GÜNDEM
28 Nisan 2025